رنگ ترافیکی مهدرنگ پردیس

رنگ ترافیکی مهدرنگ پردیس با بهره گیری از بهترین متریال برای تولید بهترین نوع رنگ در ایران توانسته جز رنگ‌های تراز اول کشور باشد. ما در مهدرنگ پردیس کیفیت را سرلوحه کار خود قرار داده ایم تا بتوانیم محصولی در خور نام ایرانی تولید و روانه بازار کنیم. رنگ ترافیکی مناسب برای انواع سطوح آسفالت و سنگ است که میتوان در بسیاری از معابر برای حریم کشی و خط کشی استفاده کرد. مقاوم بودن در برابر آفتاب و برف و باران یکی از بهترین ویژگی‌های این رنگ به حساب می‌آید.

محصولات رنگ ترافیکی

رنگ آکلیریک
پوش رنگ رویه آلکیدی نیمه براق
پوش رنگ روغنی براق آلکیدی
پوش رنگ روغنی مات آلکیدی
کد محصول 
  فام روشن ( سفید، آبی) سفارشی
  فام تیره (سبز، زرد، نارنج، قرمز، سرمه ای) سفارشی
  نواع رنگ های ترافیکی (طبق سفارش)

 

صفر تا صد مهم‌ترین نکات برای خرید رنگ ترافیکی مناسب

استفاده از رنگ‌های مختلف در دنیای صنعت اهمیت بسیاری دارد. انواع و اقسام رنگ‌های مختلفی وجود دارند، که هرکدام کاربرد و مزایای استفاده خود را دارند. به منظور استفاده از این رنگ‌ها، لازم است تا اطلاعات کاملی را درباره آن داشته باشید. در این بخش به سراغ رنگ ترافیکی رفته‌ایم تا درباره آن نکات بیشتری را بیان کنیم. نکاتی که به شما کمک کند تا بتوانید برای خرید و استفاده از رنگ ترافیکی، مشکل کمتری را در پیش داشته باشید و به نتایج بهتری دست پیدا کنید.

موارد استفاده از رنگ ترافیکی در محیط خیابان و اطراف آن

در اولین قدم برای اشنایی با رنگ ترافیکی لازم است تا با موارد استفاده از رنگ ترافیکی آشنا شوید. رنگ ترافیکی در واقع رنگی است که بر روی سطوح مختلف استفاده می‌شود تا ماشین‌ها بتوانند علائم مختلف را مشاهده کنند. استفاده بر روی زمین خیابان‌ها یا جاده‌ها در کنار تابلوهای عبور و مرور سبب شده است تا این نمادها بهتر به چشم آید. به این ترتیب با استفاده از این رنگ‌ها، از به وجود آمدن بسیاری از مشکلات در حین رانندگی جلوگیری شده و می‌توان سلامت و امنیت بیشتری را در حین رانندگی مشاهده کرد.

ویژگی‌های رنگ ترافیکی

زمانی که قرار است تا از یک رنگ استفاده کنید، لازم است تا ویژگی‌های متناسب آن رنگ را نیز در نظر داشته باشید. رنگ ترافیکی مناسب، دارای ویژگی‌هایی است که می‌تواند موجب افزایش کیفیت استفاده شود. اصلی‌ترین و مهم‌ترین ویژگی‌ها برای خرید و استفاده از یک رنگ ترافیکی عبارت است از:

  1. مقاومت کردن خوب در برابر تغییرات آب و هوایی
  2. داشتن مقاومت سایشی بالا به منظور فرسودگی دیر هنگام
  3. داشتن دانه بندی مناسب در رنگ ترافیکی به منظور استفاده بهتر
  4. عدم تغییر فام رنگ ترافیکی با تابش نور آفتاب و ایجاد تغییر در آن
  5. داشتن سرعت خشک شدن مناسب برای افزایش سرعت کار کردن با آن
  6. در نظر گرفتن میزان چسبندگی مناسب رنگ به سطوح به منظور افزایش کارکرد آن

1.رنگ ترافیکی سرد

رنگ‌های ترافیکی سرد، در زمان استفاده و جهت مخلوط کردن، نیازی به دمای بالا ندارند. از همین رو این رنگ‌ها تنوع بیشتری را داشته و معمولا بیشتر مورد استفاده و کاربرد قرار می‌گیرند. در ادامه سه دسته اصلی از این رنگ‌ها را مشاهده می‌کنید که هرکدام ویژگی‌های خاص و منحصربه‌فرد خود را دارند.

رنگ ترافیکی

1.1رنگ سرد آکریلیک ترموپلاست

این دسته رنگ بر پایه رزین‌هایی تولید شده‌اند که آکریلیک ترموپلاست هستند و به صورت حلال و بر پایه آب در بازار وجود دارند. اصلی‌ترین کاربرد این رنگ‌ها را می‌توان در خطوط ممتد و منقطع مشاهده کرد.

رنگ ترافیکی

2.رنگ ترافیکی چند جزئی

این دسته از رنگ‌های ترافیکی سرد را می‌توان تولید شده بر پایه رنگ‌های آکریلیک ترموست دانست. رنگ‌هایی که در زمان مخلوط کردن، به دلیل واکنش شیمیایی افزایش دما را تجربه می‌کنند. از همین رو می‌توان از این رنگ‌ها در خط‌کشی عابر پیاده و کانال‌های عبور و مرور و خطوط حاشیه بزرگراه‌ها استفاده کرد. ضمن اینکه در برخی از موارد، به دلیل رنگ مناسب این رنگ‌ها، علائم هشدار نیز برای سرعتگاه‌ها با این نوع رنگ نمایش داده می‌شود.

رنگ ترافیکی

3.رنگ ترافیکی گرم

رنگ‌های ترافیکی گرم معمولا کمتر از دسته رنگ‌های سرد مورد استفاده قرار می‌گیرند. نیاز به گرما در زمان مخلوط کردن این نوع از رنگ، اصلی‌ترین دلیل این موضوع است. با این حال، از این رنگ‌ها در مواردی مهم استفاده می‌شود. زیرا زمان کمتری را برای خشک کردن نیاز دارند و با سرعت بالاتری خشک می‌شوند. آزادراه‌ها و مسیرهای پر از ترافیک، بهترین انتخاب برای استفاده از این رنگ‌ها هستند تا کمترین میزان ترافیک در زمان رنگ کردن محوطه مورد نظر به وجود آید.

رنگ ترافیکی مناسب جدول

برای رنگ کردن جدول در کناره‎‌های خیابان نیز می‌توان از رنگ‌های ترافیکی استفاده کرد. در واقع رنگ جدولی، زیر مجموعه‌ای از رنگ ترافیکی است که همان دسته‌ بندی‌ها را دارد. انواع مختلف آلکیدی در کنار آکریلیکی و پلی اورتان اصلی‌ترین دسته بندی برای رنگ‌های جدولی هستند که نیاز رنگ کردن جدول‌های اطراف خیابان را برطرف می‌‎کنند.

رنگ‌های آلکیدی با داشتن سرعت بالا در خشک شدن، در کنار چسبندگی و جلای خوب شناخته می‌شوند. این در حالی است که رنگ‌های آکریلیک را می‌توان با ویژگی‌هایی چون چسبندگی مناسب به سطوح بتنی و سازگاری با محیط زیست به یاد آورد. دلیلی که سبب شده است تا بسیاری از دوستداران محیط زیست، طرفدار استفاده از این رنگ جدولی باشند. در کنار این دو رنگ، رنگ جدولی پلی اورتان، با چسبندگی خوب خود به زیرآیند و مقاومت در برابر عواملی چون نور خورشید و آب و هوا نامتعادل شناخته می‌شود. مواردی که می‌تواند این رنگ را برای استفاده در جدول‌های کنار خیابان به یک گزینه مناسب تبدیل کند.