ویژگی‌های رنگ صنعتی درجه یک

ویژگی رنگ صنعتی

ویژگی رنگ صنعتی یکی از مهمترین مواردی است که برای استفاده از این مواد در فرایند رنگ آمیزی تجهیزلات و ماشین آلات کارخانه‌ای مورد توجه قرار می‌گیرد. در این گزارش در رابطه با ویژگی‌ها و مشخصه‌های این رنگ‌های صنعتی اطلاعات بیشتری به دست می‌آورید.

این رنگ‌ها در تنوع وسیعی در اختیار مصرف کنندگان قرار گرفته و هر یک از آن‌ها با کاربردهای ویژه ای شناخته می‌شوند. مهد رنگ پردیس عرضه کننده بهترین مواد رنگی صنعتی در سر تا سر کشور است که این گزارش را برای افزایش اطلاعات عمومی ‌در اختیار شما قرار می‌دهد.

ویژگی رنگ صنعتی
ویژگی رنگ صنعتی

رنگ صنعتی چیست؟

در محیط‌های کارخانه ای دستگاه‌ها و قطعات بسیاری مورد استفاده قرار می‌گیرند. این محیط‌ها محل رفت و آمد بسیاری از پرسنل بوده و رطوبت و فرسایش بسیار زیادی در این مکان‌ها وجود دارد. به همین خاطر نیز رنگ به کار رفته برای رنگ رزی تجهیزات کارخانه ای باید با کیفیت خاصی انتخاب شود.

پایداری و استحکام این رنگ‌ها یک اصل اساسی برای انتخاب این محصولات به شمار می‌رود. این محصولات به صورت خمیری، مایع یا پودری ارائه شده و مورد استفاده قرار می‌گیرند. به این ترتیب اعمال آن‌ها بر روی سطوح مختلف به سهولت انجام می‌گیرد. برای استفاده از این رنگ‌ها باید به فرایند استفاده از آن‌ها نیز دقت داشته باشید.

 این رنگ‌ها باید بر روی سطوح مورد نظر پخته شوند و پس از این فرایند، به یک فیلم جامد پلاستیکی بر روی تجهیزات کارخانه ای تبدیل خواهند شد. شما می‌توانید، هر یک از آن‌ها را با روش‌هایی مانند غوطه ور سازی و اسپری کردن بر روی نقاط مورد نظر به کار برده و مورد استفاده قرار دهید.

 رنگ صنعتی پودری

ویژگی رنگ صنعتی پودری یک مسئله مهم برای انتخاب این مواد شیمیایی به شمار می‌رود. یکی از مهمترین ویژگی‌های آن‌ها عدم افتادگی و چکه رنگ در طول مدت استفاده است. انواع این رنگ‌ها از نظر ضخامت نیز تایید شده هستند و پس از خشک شدن لایه ضخیمی ‌بر روی سطح بر جای می‌گذارند. ثبات طولانی مدت این رنگ‌ها نیز از مهمترین مزایای استفاده از آن‌ها به شمار می‌رود.

رنگ صنعتی مایع

رنگ سوله صنعتی گاها با ساختار مایع نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. طیف وسیع رنگی این مواد صنعتی از مهمترین مزایای استفاده از آن‌ها به شمار می‌رود. این رنگ‌ها با ضخامت استانداردی بر روی سطوح مختلف اعمال می‌شوند و به همین خاطر نیز از صرفه اقتصادی بیشتری نسبت به سایر رنگ‌های صنعتی برخوردار هستند.

کاربردهای رنگ صنعتی

این رنگ‌ها بر اساس ویژگی‌ها و مشخصه‌های آن‌ها در زمینه‌های مختلف به کار می‌روند. استفاده از آن‌ها بر سطوحی مانند فایبر گلاس، آسفالت، سرامیک، بتن و… میسر می‌باشد. استفاده از آن‌ها در عرصه‌های خودروسازی، کشتی سازی، وسایل خانه و آشپزخانه متداول است. قطعات الکترونیکی نیز با استفاده از این رنگ‌های صنعتی پوشش داده می‌شوند.

ویژگی‌های رنگ‌های صنعتی

رنگ اسکلت کارخانه از میان رنگ‌های مایع و پودری و خمیری انتخاب می‌شود. هر یک از این رنگ‌ها با درجه ثبات، ویسکوزیته، وزن یا چگالی مخصوص، ظرفیت سنگ زنی، عمر و دوام و سرعت خشک شدن قابل توجهی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این رنگ‌ها با درصد خراش پذیری قابل قبولی به کار می‌روند.

ظاهر آن‌ها نیز اغلب صاف و یک دست و یکنواخت بوده و زیبایی ساختار دستگاه‌ها و ماشین آلات صنعتی را تکمیل می‌کنند. قدرت پوشش دهی این رنگ‌های صنعتی نیز یکی از مهمترین ویژگی‌های آن‌ها به شمار می‌رود. پوشش دهی آن‌ها بر اساس میزان ضخامت رنگ مورد نظر تعیین می‌شود.

ویژگی‌های رنگ خشک صنعتی

رنگ صنعتی خشک نیز ویژگی‌های قابل توجهی دارد که مشتریان برای خرید آن مورد توجه قرار می‌دهند. برخی از ویژگی‌های این رنگ‌ها را در زیر مشاهده می‌کنید:

  1. یکی از مهمترین ویژگی‌هایی که در این محصولات مورد توجه قرار می‌گیرند، مقاومت آن‌ها در برابر حرارت است. در صورتی که رنگ مورد نظر در برابر حرارت بالا مقاومت نداشته باشد، به سهولت در محیط‌های صنعتی آسیب می‌بیند.
  2. میزان سختی این رنگ‌ها نیز با استفاده از ابزار آلات آزمایشگاهی تعیین می‌شود.
  3. مقاومت آن‌ها در برابر شرایط آب و هوایی نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد. هر یک از آن‌ها باید در برابر اشعه ماورا بنفش مقاومت لازم را داشته باشد.
  4. میزان چسبندگی هر یک از این رنگ‌ها نیز یک اصل اساسی است.
  5. براقیت رنگ‌ها نیز در میان ویژگی‌های مهم آن‌ها قرار می‌گیرد؛ برخی از آن‌ها مات و برخی نیمه مات هستند و برخی نیز با ظاهری براق به کار می‌روند.

انواع رنگ‌های صنعتی

مهمترین ویژگی رنگ صنعتی، طبقه بندی آن‌ها بر اساس کاربرد و نوع ترکیبات به کار رفته در آن‌ها است. برخی از مهمترین دسته بندی‌های این مواد صنعتی را در زیر مشاهده می‌کنید:

  1. رنگ‌های اپوکسی یکی از مهمترین دسته بندی‌های این محصولات به شمار می‌روند که مقاومت قابل توجهی در برابر عوامل خارجی و شیمیایی دارند. استفاده از آن‌ها در پارکینگ‌ها و کارخانه جات صنعتی متداول است.
  2. رنگ‌های پلی اورتان نیز از دسته بندی‌های این محصولات به شمار می‌روند. سرعت بالای خشک شدن این رنگ‌ها توجه بسیاری از صنعتگران را جلب کرده است.
  3. رنگ‌های نسود و مقاوم در برابر حرارت نیز در این میان قرار دارند و در کوره‌ها و شومینه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

طبقه بندی رنگ‌های صنعتی براساس روند خشک شدن

این رنگ‌ها بر اساس طبقه خشک شدن دسته بندی‌های به خصوصی دارند؛ رنگ‌های تبخیری، انواع رنگ‌های خشک شونده در فرایند جذب اکسیژن، رنگ‌های خشک شونده با حرارت، رنگ‌های خشک شونده واکنشی و… در این طبقه بندی قرار می‌گیرند. مهد رنگ پردیس ارائه دهنده برترین طبقه بندی‌های رنگ صنعتی است که بهترین‌ها را به مشتریان عرضه می‌کند.

طبقه بندی این مواد رنگی بر اساس مرتبه استفاده از آن‌ها نیز انجام می‌شود. طبقه اول، آغازگرهای رنگ‌های صنعتی هستند؛ در بخش بعدی لایه‌های رنگ متوسط به کار می‌روند؛ سپس نوبت به لایه پایانی رنگ صنعتی می‌رسد؛ در مرحله بعدی لاک صنعتی بر روی سطوح مربوطه اعمال می‌شود.

جمع بندی

در این مقاله به صورت خلاصه با انواع رنگ‌های صنعتی آشنا شده و ویژگی‌های متعدد آن‌ها را بررسی کردیم. این رنگ‌ها اغلب با ویژگی‌های به خصوصی شناخته می‌شوند که برخی از آن‌ها را در این مطلب شرح دادیم. شما می‌توانید، انواع این رنگ‌ها را بسته به نوع استفاده خود از آن‌ها انتخاب کرده و به کار ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *